Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μινεσότα

Ακίνητα προς πώληση στη Μινεσότα

Η Μινεσότα συνορεύει στα βόρεια με τον Καναδά, προς τα νότια με την Αϊόβα, ανατολικά με το Winsconsin, στα δυτικά με τη Βόρεια Ντακότα και τη Νότια Ντακότα

Η Μινεσότα είναι το 32ο ομόσπονδο κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και έχει πληθυσμό 4.919.479 κατοίκους. Η πρωτεύουσα είναι ο Άγιος Παύλος, αλλά η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη είναι η Μινεάπολη. άλλα συναφή κέντρα είναι το Duluth, το Rochester και το Bloomington.

Η Μινεσότα είναι γνωστή για τις λίμνες της, το κρύο κλίμα της και τη "Μεσοδυτική Μινεσότα της Νίκαιας".

Γνωστή ως η χώρα των δέκα χιλιάδων λιμνών, η Μινεσότα είναι το πολυπληθέστερο κράτος της χώρας και αναφέρεται συχνά ως ένα από τα πιο υγιεινά κράτη της Αμερικής, ένα πολύ ευχάριστο μέρος όπου ψάχνει για ακίνητο προς πώληση στη Μινεσότα.

Αλλά το ερώτημα είναι στην αγορά ακινήτων της Μινεσότα που το 2018 είναι έντονη.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Μινεσότα, πρέπει να ξέρετε ότι οι κλειστές πωλήσεις μειώνονται κατά 6% από πέρυσι, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 4%.

Υπάρχει βελτίωση των τιμών σε σύγκριση με πέρυσι. Τα σπίτια της Μινεσότα συνέχισαν να εκτιμούν την αξία τους, αλλά με ελαφρώς χαμηλότερο ρυθμό από τον εθνικό μέσο όρο. Η μέση τιμή πώλησης ακινήτων στη Μινεσότα αυξήθηκε κατά 8,2% το τελευταίο έτος και αναμένεται ότι η αξία θα αυξηθεί κατά 4,9% εντός του επόμενου έτους.

Παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων της Μινεσότα το 2018 είναι διαφορετικοί.

Η απογραφή παραμένει ο μεγαλύτερος παράγοντας για την αγορά ακινήτων της Μινεσότα. Από το Δεκέμβριο του 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, ο απολογισμός μειώθηκε κατά 27,5%, με αποτέλεσμα το χαμηλότερο για την αγορά ακινήτων της Μινεσότα από το 2004.

Είναι σίγουρα η σωστή αγορά για έναν πωλητή που έχει ακίνητο προς πώληση στη Μινεσότα. Η προσφορά παραμένει χαμηλή καθώς η ζήτηση παραμένει υψηλή, συμβάλλοντας στην αύξηση των τιμών των κατοικιών.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο η προσφορά κατοικίας θα είναι σημαντική για την παρακολούθηση το 2018, αλλά και οι διαθέσιμες τιμές.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι τα ποσοστά θα φτάσουν το 5% μέχρι το τέλος του έτους, γεγονός που θα επηρεάσει τις δυνατότητες των αγοραστών. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της μέσης τιμής πώλησης, αλλά οι εμπειρογνώμονες δεν ανησυχούν, δεδομένου ότι εξακολουθούν να είναι κάτω από τα ποσοστά υποθηκών ύψους 8% της πρόσφατης ύφεσης.

Τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν και πού να ψάξουν για ακίνητα προς πώληση στη Μινεσότα είναι διαφορετικά.

Σχεδόν το 60% της Μινεσότα ζει στη μητροπολιτική περιοχή των Δίδυμων Πόλεων. Αυτό αποτελείται από τη Minneapolis, την πολυπληθέστερη πόλη της Μινεσότα, την πρωτεύουσα του Αγίου Παύλου και τη γύρω περιφέρεια.

Τόσο ο Άγιος Παύλος και η Μινεάπολη είναι εξαιρετικά ζωντανές πόλεις με προσιτές μέσες τιμές πώλησης που συνεχίζουν να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Το περιοδικό Forbes επίσης πρόσφατα ψήφισε τη Minneapolis ως την πιο υγιεινή πόλη στην Αμερική, γι 'αυτό είναι πολύ καλό να ψάξετε ένα ακίνητο προς πώληση στη Μινεσότα.

Η μητροπολιτική περιοχή Twin Cities είναι η δέκατη τρίτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της χώρας. Επιπλέον, υπάρχουν 17 πόλεις στη Μινεσότα με πληθυσμούς άνω των 50.000. Τα νότια προάστια των Twin City, όπως η Lakeville, επωφελούνται από σχολεία υψηλών επιδόσεων, μια σταθερή και ολοένα αυξανόμενη αγορά κατοικιών.

Η αγορά ακινήτων της Μινεσότα για το 2018 αναμένεται να συνεχίσει την σταθερή αύξηση των μέσων τιμών πώλησης, αλλά θα πρέπει να καταπολεμήσει την πτώση των μετοχών και των κατασχέσεων που συμβαίνουν πάνω από το εθνικό επίπεδο. Οι πωλητές μπορούν να απολαύσουν την αφθονία της ζήτησης και την ανεπάρκεια της προσφοράς.

  •  
    Harmony: η πόλη της Μινεσότα κτίριο παλαδινιών!

    Harmony: η πόλη της Μινεσότα κτίριο παλαδινιών! Θέλω να επενδύσω Αλλά πού; Θέλω να πάω και να ζήσω στο εξωτερικό. Αλλά πώς; Σταματήστε να αναρωτηθείτε αυτά τα ερωτήματα! Η λύση σας είναι σε αυτό το σύντομο άρθρο. Το πήρατε σωστά, απλά πρέπει να φτάσετε άνετα και να οπλίσετε τον εαυτό σας με ένα ...

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB